Always connected...

Telefonie oplossingen in de Gezondheidszorg

Leuk dat je onze website over Telefonie bezoekt. Wij bieden stabiele en betrouwbare bereikbaarheids oplossingen  door de inzet van onze expertise.  We implementeren en beheren routeringen en stellen berichten voor u in zoals de voicemail, informatie over wat te doen bij spoed en communicatie over openingstijden. 

Altijd een passende telefonie oplossing!

Vaste Telefonie (VOIP zakelijk)

Het hebben van een hoge klanttevredenheid wordt steeds belangrijker in de gezondheidszorg. Door de inzet van een optimale bereikbaarheid van je Praktijk of Apotheek, helpt Amerion je hierbij. We beheren de juiste routering en stellen berichten voor je in zoals de voicemail, informatie over wat te doen bij spoed en communicatie over openingstijden. Wij verzorgen integraties met software pakketten, zodat de juiste patiëntenkaart wordt getoond op het moment dat je gebeld wordt. 

Vast en Mobiel integratie

We integreren je mobiele telefonie in je zakelijke VOIP platform dat we voor je hebben ingericht. Door de integratie tussen vaste en mobiele telefonie bieden we je extra bereikbaarheid, flexibiliteit en bespaar je op je telefoonkosten. Je bent onderweg net zo goed bereikbaar als in je praktijk of in je apotheek. Je belt uit met je vaste zakelijke telefoonnummer en je krijgt alle functies van je vaste toestel nu ook op je mobiele telefoon. KLIK HIER en lees onze blog over de vast en mobiel integratie. 

Inzicht en Rapportages

Voor je praktijk of je apotheek wil je inzicht hebben in piekmomenten van je bereikbaarheid. Hier kun je je personeelsinzet op aanpassen en ben je kosten efficiënt. Amerion biedt je een overzicht waarin je inzicht krijgt in het telefoonverkeer van je organisatie. Je ziet hoe er om wordt gegaan met wachtrijen en je mist geen gesprek. 

iPhones gekoppeld voor schaalbaarheid en VOIP

Flexibiliteit en schaalbaarheid

Flexibiliteit en schaalbaarheid is belangrijk voor je. De telefonie oplossingen van Amerion zorgen ervoor dat we snel en eenvoudig gebruikers toevoegen of verwijderen, zonder grote investeringen te hoeven doen. Onze telefonie oplossing groeit met je organisatie mee en zorgt voor de flexibiliteit en schaalbaarheid die je nodig hebt. Met Amerion heb je geen over- of ondercapaciteit meer op het gebied van telefonie en betaal je nooit teveel. 

100%

veilig

Maandelijks

opzegbaar

+10 jaar

ervaring

Leuk om je te spreken!

Amerion Gezondheidszorg ICTDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Amerion IT Logo

 

Copyright & Design
© Amerion IT B.V. - 2021

 
 

onderdeel van:

Amerion IT Logo

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

053 - 2100 200

Ma t/m Do 08:00 - 21:00
Vrijdag        08:00 - 18:00

Teamviewer Remote Support Logo