ICT bedrijf Amerion is dé specialist voor Tandarts praktijken

Amerion is een ICT bedrijf en is gespecialiseerd in het bieden van ICT-oplossingen voor Tandarts praktijken in Nederland. Hiervoor hebben we onze bewezen ICT-oplossingen en werken wij met software programma's zoals Visiquick, Exquise, Novadent, Simplex, ZorgSom, Digora, Oase Dental en Famed. Daarnaast hebben we ervaring met Vecozo en E-Zorg

Ervaring Dental software

Tandarts referentie

Referentie

"Amerion is een echte specialist die snapt wat wij nodig hebben. Amerion denkt met mij mee om ervoor te zorgen dat al mijn medewerkers een passende werkomgeving hebben. Wij werken met Simplex en Visiquick en de rest van mijn ICT oplossing draai ik in de Cloud. Ik heb een veilige werkomgeving en dit draagt bij aan het verhogen van mijn patiënt tevredenheid".

JOOST BENERINK, TANDARTS, TWENTSE TANDARTSEN
Tandarts hulpmiddelen

ICT in de praktijk
Als tandarts draag je direct bij aan het welzijn van je patiënt. Je service gerichtheid is een belangrijk element om je te onderscheiden. Patiënt beleving heeft namelijk een positief effect om het imago van je praktijk hoog te houden. Naast de patiënt beleving is de veiligheid van je ICT omgeving erg belangrijk. Digitale data aanvallen komen steeds vaker voor en hackers vinden steeds slimmere manieren om door je beveiliging heen te komen. Je wilt niet dat patiënt- of je bedrijfsgegevens op straat komen te liggen. Je wilt 100% voldoen aan de wet- en regelgeving zoals de AVG wetgeving.

De geïntegreerde ICT oplossingen van Amerion bieden de veiligheid die je nodig hebt. Door een volledige integratie van je ICT met je telefonie oplossing, draagt dit direct bij aan je patiënt beleving. Wij hebben ervaring met software pakketten zoals Visiquick, Exquise, Novadent, Simplex, ZorgSom, Digora, Oase Dental en Famed. Daarnaast hebben we ervaring met Vecozo en E-Zorg. 

Wij bieden continue monitoring en periodiek onderhoud voor alle onderdelen binnen je ICT omgeving. Ben je nieuwsgierig? Klik dan op één van onderstaande services. 

Leuk om je te spreken!

Amerion Gezondheidszorg ICTDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Amerion IT Logo

 

Copyright & Design
© Amerion IT B.V. - 2021

 
 

onderdeel van:

Amerion IT Logo

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

053 - 2100 200

Ma t/m Do 08:00 - 21:00
Vrijdag        08:00 - 18:00

Teamviewer Remote Support Logo