Always connected...

ICT & Werkplekken

Amerion verzorgt en installeert complete netwerkomgevingen met onder andere
internetverbindingen, routers, werkplekken, printers, en de benodigde software en licenties.

Amerion is een ict specialist. Wij leveren gestandaardiseerde of op maat gemaakte werkplekken voor je medewerkers, zowel op het gebied van ICT als Telefonie. Onder de ICT rondom een werkplek verstaan we:

  • ICT Netwerkbeheer
  • Internet Verbindingen
  • Beveiliging & Privacy
  • Microsoft 365
  • Cloud Computing

De Microsoft 365 werkplekken worden op afstand door ons beheerd. Wij zorgen ervoor dat iedereen altijd en overal de data en applicaties kan raadplegen die voor hen zijn geselecteerd. Ook de beveiliging en privacy van de werkplekken nemen wij voor je uit handen. Hiervoor betaal je een vast bedrag per medewerker per maand.

Internet verbindingen
De basis van een goed werkende ICT omgeving is een snelle en stabiele internetverbinding (danwel via WiFi). Dit geldt zowel voor voor Cloud Computing als voor Cloud Telefonie. Amerion biedt verschillende soorten zakelijke internet verbindingen die geschikt zijn voor het werken in de Cloud. Hierbij moet je denken aan onder andere DSL, COAX en Glasvezel verbindingen.

ICT beheer
Monitoring, onderhoud en beveiliging zijn belangrijk om de ICT omgeving zonder problemen te laten draaien. Wij bieden continue monitoring en periodiek onderhoud voor alle onderdelen binnen je ICT omgeving, zowel in de cloud als de hard- en software op locatie. Hierbij kijken wij onder andere naar uptime, prestaties, virussen, back-ups, ongewenste indringers en verzorgen we de updates. Naast systeembeheer biedt onze helpdesk support voor alle vragen of problemen met betrekking tot je ICT omgeving.

Werken in de Cloud of op een server?
Naast onze Cloud diensten, bieden wij ook servers op locatie. Met de inzet van deze servers ben je ervan verzekerd dat alle data bij je op locatie blijft. Wij zorgen ervoor dat externe partijen geen toegang hebben tot deze gegevens. Alle hardware en software wordt goed beveiligd met onder andere antivirussoftware, firewalls, spamfilters en VPN verbindingen. Daarnaast verzorgen wij zowel online als offline back-ups van de data en servers zodat informatie nooit verloren gaat. 

Wil je meer weten over de Cloud oplossingen van Amerion IT? Klik dan hier om naar onze aparte Cloud webpagina te gaan. 

Amerion IT Logo

 

Copyright & Design
© Amerion IT B.V. - 2021

 
 

onderdeel van:

Amerion IT Logo

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

053 - 2100 200

Ma t/m Do 08:00 - 21:00
Vrijdag        08:00 - 18:00

Teamviewer Remote Support Logo