ICT-oplossingen voor Huisarts praktijken en maatschappen

De veiligheid en de stabiliteit van de ICT omgeving staan bovenaan de ICT prioriteitenlijst van Huisartsen. ICT bedrijf Amerion heeft ruime ervaring met verschillende HIS software pakketten van aanbieders zoals Promedico, CGM, Omnihis. Ook werken wij o.a. met E-zorg verbindingen.  

Huisartsen

HIS
Uw Huisarts Informatie Systeem vormt de basis van uw ICT omgeving. Amerion Gezondheidszorg ICT is specialist op het gebied van de inrichting en beheer van je ICT omgeving in uw Huisartsen praktijk. We hebben ervaring bij individuele huisartsen en maatschappen zoals een HOED. Wij zorgen ervoor dat uw ICT omgeving veilig en stabiel is. Wij werken met verschillende HIS pakketten van Pharmacom en Medicom. Binnen een Huisartsen praktijk is het zowel mogelijk om met servers te werken als in een stap te zetten naar de Cloud. Wij implementeren Microsoft 365 oplossingen i.c.m. het beheer van uw HIS. Daarnaast implementeren we stabiele telefonie oplossingen die volledig op maat zijn gemaakt en direct bijdragen aan uw patiënt tevredenheid. Met een uptime van 99,997% bieden we gegarandeerde bereikbaarheid. 

Veiligheid
Net als binnen ieder segment binnen de Gezondheidszorg, is de veiligheid van de opgeslagen data van groot belang. Digitale data aanvallen komen steeds vaker voor en hackers vinden steeds slimmere manieren om door je beveiliging heen te komen. Je wilt niet dat patiënt gegevens of gegevens over je organisatie op straat komen te liggen. Daarnaast wil je 100% voldoen aan de wet- en regelgeving inclusief de AVG wetgeving. 

Amerion heeft bewezen effectieve veiligheid oplossingen binnen de gezondheidszorg. Als partner van Microsoft investeren wij veel in het beschermen van uw gegevens. Deze maatregelen hebben geleid tot 0% data verlies door cybercrime in de geschiedenis van Amerion.

Hulpmiddel huisarts

Leuk om je te spreken!

Amerion Gezondheidszorg ICTDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Amerion IT Logo

 

Copyright & Design
© Amerion IT B.V. - 2021

 
 

onderdeel van:

Amerion IT Logo

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

053 - 2100 200

Ma t/m Do 08:00 - 21:00
Vrijdag        08:00 - 18:00

Teamviewer Remote Support Logo