Heb jij een fysiotherapie praktijk en wil je ontzorgt worden?

Wij hosten je software pakketten, beheren je netwerk en zorgen voor een geïntegreerde telefonie oplossing. 

Fysiotherapiepraktijk

Klantbeleving & ICT
Voor fysiotherapiepraktijken is klantenbinding heel belangrijk. Slechts een deel van de behandelingen wordt vergoed door de zorgverzekeraar en een patiënt heeft een vrije keuze tussen Fysiotherapie praktijken. De patiënten vraag veranderd. Patiënten worden steeds kritischer en de professionaliteit en het onderscheidende vermogen van een Fysio praktijk is daarom belangrijker geworden. 

De manier waarop fysiotherapeuten communiceren met patiënten veranderd. Er is een opkomst van video consults en er wordt gebruik gemaakt van VR brillen waar patiënten tijdens de oefeningen door de therapeut wordt gecoacht. Dit alles heeft impact op je ICT-oplossing. Kortom, je ICT omgeving moet veilig en stabiel zijn.

Je wilt niet dat je bedrijfs- of klantgegevens op straat komen te liggen en je wilt voldoen aan de AVG wetgeving. ICT bedrijf Amerion biedt je op maat gemaakte en bewezen effectieve ICT-oplossingen binnen Fysiotherapie praktijken. Als partner van Microsoft en hebben wij de afgelopen jaren veel kennis opgedaan van Fysio software in combinatie met het netwerkbeheer binnen de praktijk. Ook hebben we passende telefonie oplossingen geïmplementeerd. 

100% AVG Proof
Een tweede uitdaging waar je als Fysio praktijk tegenaan loopt is de AVG wetgeving. Je moet aan kunnen tonen wie bij welke data kan. Je fysio software programma is hierin leidend, maar er wordt ook veel data opgeslagen op harde schijven. Wil je weten wat de AVG wetgeving voor jou betekent? KLIK HIER en lees er alles over in onze blog.

Leuk om je te spreken!

Amerion Gezondheidszorg ICTDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Amerion IT Logo

 

Copyright & Design
© Amerion IT B.V. - 2021

 
 

onderdeel van:

Amerion IT Logo

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

053 - 2100 200

Ma t/m Do 08:00 - 21:00
Vrijdag        08:00 - 18:00

Teamviewer Remote Support Logo