Heeft u een Apotheek? Delegeer uw ICT-beheer en onderhoud bij één ICT specialist

Amerion IT heeft bewezen ICT-oplossingen voor Apotheken. Wij werken o.a. met software pakketten zoals CGM, Pharmacom en Chipsoft. Daarnaast werken wij met E-zorg. 

Apotheken

Ook een Apotheek werkt in de Cloud 
De ontwikkelingen in de gezondheidszorg volgen zich in snel tempo aan elkaar op. Duurzaamheid, zorginnovaties en veranderende wet- en regelgeving zorgen voor veel veranderingen. De vergrijzing van de bevolking en een toename van welvaartsziekten staan garant voor een consistente groei van de vraag naar gezondheidszorg. ICT bedrijf Amerion zorgt ervoor dat u zich als Apotheker kunt focussen op uw core business. Amerion ontzorgt u op het gebied van; ICT inrichting en netwerkbeheer, Server beheer of werken in de Cloud, VOIP Telefonie, Werkplek beheer, Wifi netwerk, Hardware en je hebt onbeperkt toegang tot onze support afdeling voor een vast bedrag per maand.

Patiënt beleving en veiligheid
Als apotheker draag je direct bij aan het welzijn en het herstel van de patiënt. Je service gerichtheid is een belangrijk element om je te onderscheiden. Patiënt beleving heeft namelijk een positief resultaat op het imago van je Apotheek. 

Binnen de apotheek heb je ook te maken met patiënt gegevens. Een veilige ICT omgeving is belangrijk. De bewezen effectieve ICT-oplossingen van Amerion zorgen ervoor dat je werkt in een goed beveiligde ICT omgeving zonder toe te geven aan het gebruikersgemak. Voor jou als Apotheker betekent dit dat je geen grootschalige investeringen meer hoeft te doen in hardware zoals servers. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.  

Apotheek medewerker print

Leuk om je te spreken!

Amerion Gezondheidszorg ICTDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Amerion IT Logo

 

Copyright & Design
© Amerion IT B.V. - 2021

 
 

onderdeel van:

Amerion IT Logo

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

053 - 2100 200

Ma t/m Do 08:00 - 21:00
Vrijdag        08:00 - 18:00

Teamviewer Remote Support Logo