Always Connected...

ICT-Specialisme in de Gezondheidszorg

Amerion is een ICT bedrijf en we zijn breed vertegenwoordigd binnen de gezondheidszorg. Ons specialisme zit in de kennis van Fysiotherapiepraktijken, Tandartsen, Apotheken en Huisartsen. Door onze branche specifieke aanpak, begrijpen wij waar je behoefte ligt.

ICT-specialisatie in de gezondheidszorg is effectief

Tandarts werkplek

Tandarts

De complexiteit van je praktijk neemt steeds grotere vormen aan. Daarom ben je op zoek naar een professionele partij die snapt hoe je tandarts software gehost moet worden. Je denkt na over Cloud pakketten zoals Exquise Next Generation en dit heeft direct effect op je ICT netwerk. Ook wil je je telefonie goed geregeld hebben want bereikbaarheid is een steeds belangrijker element als het gaat om patiënt beleving. 

Amerion heeft een ruime ervaring binnen tandarts praktijken en migreert steeds meer Tandartsen naar de Cloud. Dit heeft grote voordelen omdat de eenmalige investeringen fors lager uitvallen. 

Apotheek

Apotheker

Je software pakket is het kloppende hart van je organisatie. Je wilt een professionele apotheek zijn die werkt met de laatste technieken. Klanttevredenheid is belangrijk voor het voortbestaan van je Apotheek en je wilt voldoen aan alle wet- en regelgeving. Je wilt niet dat patient gegevens op straat komen te liggen dus je doet er alles aan om je digitale infrastructuur te beveiligen. 

Als partner van Microsoft investeren wij veel in het beschermen van jouw data. Ons beleid heeft geleid tot 0% data verlies door cybercrime in de geschiedenis van Amerion. 

Fysiotherapie behandeling

Fysiotherapeut

Enerzijds heb je een betrouwbaar netwerk nodig zodat er geen onvoorziene storingen zijn in je praktijk. Telefonie is belangrijk voor je want je hebt te maken met een hoge mate van concurrentie. Daarom wil je je patiënten altijd te woord staan. Je ontvangt een vast bedrag per consult dus de productiviteit van je medewerkers moet stabiel zijn. Als Fysiotherapeut wil je je focussen op je core business en volledig ontzorgt worden op het gebied van ICT en telefonie.

Amerion IT zorgt voor een goede ICT en Telefonie connectiviteit door een stabiel en snel netwerk zodat dit ten goede komt aan de productiviteit van je praktijk. Door de veilige Cloud/Hybrid cloud oplossingen van Amerion IT heb je altijd en overal toegang tot de applicaties en documenten. Dit zie je terug in onze up-time score van 99,997%

Huisarts laptop

Huisarts

Je HIS moet vlekkeloos draaien en je ICT omgeving moet altijd bereikbaar zijn. De data en gegevens die je verstuurd, verstuur je over en versleutelde internet verbinding. Je bent volledig AVG proof en je patiënt tevredenheid staat bovenaan je prioriteitenlijst. Je wilt je medewerkers flexibiliteit bieden en altijd up-to-date zijn. 

Door de veilige Cloud/Hybrid Cloud oplossingen van Amerion heb je altijd toegang tot de applicaties en documenten met een gegarandeerde up-time van 99,997%

Leuk om je te spreken!

Amerion Gezondheidszorg ICTDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Amerion IT Logo

 

Copyright & Design
© Amerion IT B.V. - 2021

 
 

onderdeel van:

Amerion IT Logo

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

053 - 2100 200

Ma t/m Do 08:00 - 21:00
Vrijdag        08:00 - 18:00

Teamviewer Remote Support Logo